Lekker recept

Koude pastasalade met MOWI PURE Gerookt

Bereidingstijd

35 MIN

Niveau

Makkelijk

Bereid met

MOWI PURE Gerookt

MOWI PURE Gerookt
Porties

MOWI PURE Gerookt

MOWI PURE Gerookt
MOWI PURE
Gerookt
Bestel bij
12 sneden

Pastasalade

macaroni
320 g
zongedroogde tomaat
100 g
verse tomaat
280 g
zwarte olijven, ontpit
100 g
peper
zout
olijfolie
6 dl
vers citroensap
4 dl
raketsla
mini mozzarellabolletjes
60 g

Kook de macaroni +/- 8 minuten, giet af en verfris de pasta. Snij de zongedroogde tomaat en de verse tomaat in brunoise. Snij de zwarte olijven in ringen en versnipper de sneden MOWI PURE Gerookte zalm. Meng de pasta, de tomaat, de zwarte olijven en de gerookte zalmsnippers. Kruid met peper en zout.

Meng het verse citroensap met de olijfolie, mix deze en kruid met peper en zout. Meng de helft van de vinaigrette samen met de pasta mengeling.

Leg de pasta op een bord of een bowl. Scheur de mozzarellabolletjes in 2. Werk de pasta af met de raketsla, mozzarellabolletjes en de rest van de vinaigrette.

Prev
Next

Pure herkomst, pure smaak

Onze producten

Waar te koop

MOWI PURE kopen?

Vind MOWI PURE online
Bestel bij
Of vind onze MOWI PURE zalm nu exclusief bij
MOWI PURE Gerookt

Gerookt

Koop online
Bestel bij
MOWI PURE Gerookt

Gerookt

Onze experts selecteren de mooiste en meest smaakvolle delen van de zalm voor onze gerookte Noorse MOWI PURE. De combinatie van zout en ons ambachtelijke Mowi-rookproces garanderen je dé optimale smaakervaring.

Onmiddellijk na het roken wordt de bruine spier van onze oranjerode zalmfilets verwijderd. We versnijden de zalm daarna zorgvuldig in dunne en gelijkmatige plakjes. Elk sneetje MOWI PURE Gerookt is een waar genot voor het oog én voor je smaakpapillen.

En ook aan het gebruiksgemak en de duurzaamheid van onze verpakkingen werd er gedacht. Zo haal je elk individueel plakje makkelijk uit zijn 100% recycleerbare verpakking dankzij het unieke trapjessysteem.

Nettogewicht 120 g
MOWI PURE Gerookt
MOWI PURE Baron

Baron

Koop online
Bestel bij
MOWI PURE Baron

Baron

De MOWI PURE Baron wordt versneden zodat enkel de mooiste en dikste filet overblijft. Kortom: het beste stukje van de Mowi zalm, om zo ook de meest veeleisende zalmliefhebbers te bekoren. De MOWI PURE Baron wordt met de grootste zorg, ambachtelijk en met de hand gesneden. Uit het hart van de filet én in de lengte, zo bieden we je het allerbeste: een mooi, stevig en vers zalmhaasje zonder vel!

Nettogewicht ± 220 g
MOWI PURE Baron
MOWI PURE Magnum

Magnum

Koop online
Bestel bij
MOWI PURE Magnum

Magnum

De MOWI PURE Magnum, met vel, is een handgesneden en royale familieportie zalm in elke betekenis van het woord. Een vis om U tegen te zeggen, die zich laat kenmerken door een rijkelijke smaakbeleving die je verleidt vanaf de eerste hap.

Nettogewicht ± 520 g
MOWI PURE Magnum