Lekker recept

Groene curry met MOWI PURE Baron, paprika en courgette

Bereidingstijd

20 min

Niveau

Makkelijk

Bereid met

MOWI PURE Baron

MOWI PURE Baron
Porties

Benodigdheden voor 2 personen:

MOWI PURE Baron
MOWI PURE
Baron
Bestel bij
2
teen knoflook, fijngehakt
1
rode chilipeper, pitjes verwijderd, fijngehakt
½
groene currypasta
½ el
rode puntpaprika, in stukjes
1
courgette, in stukjes
½
kokosmelk
250 ml
een scheutje sojasaus
lente uien, in fijne ringen
2
handenvol jonge spinazieblaadjes
2
een scheutje limoensap

MOWI PURE Baron

Verhit een diepe pan, voeg een scheut olijfolie toe en bak de MOWI PURE Baron 2 minuten aan beide kanten. Haal de zalm uit de pan en houd opzij tot verder gebruik.

Groene curry

Verlaag het vuur. Stoof de knoflook zachtjes aan in olijfolie in dezelfde pan. Voeg de chilipeper en de currypasta toe en roerbak even. Voeg de courgette en paprika toe en stoof een paar minuten. Voeg de kokosmelk en een scheutje sojasaus toe. Laat sudderen tot de groenten net niet beetgaar zijn.

Afwerking

Voeg de laatste 3 minuten de MOWI PURE Baron toe en laat zachtjes sudderen.
Voeg de lente ui toe en laat de spinazie slinken.

Werk af met een scheutje limoensap.

Prev
Next

Waar te koop

MOWI PURE kopen?

Vind MOWI PURE online
Bestel bij
Of vind onze MOWI PURE zalm nu exclusief bij
MOWI PURE Gerookt

Gerookt

Koop online
Bestel bij
MOWI PURE Gerookt

Gerookt

Onze experts selecteren de mooiste en meest smaakvolle delen van de zalm voor onze gerookte Noorse MOWI PURE. De combinatie van zout en ons ambachtelijke Mowi-rookproces garanderen je dé optimale smaakervaring.

Onmiddellijk na het roken wordt de bruine spier van onze oranjerode zalmfilets verwijderd. We versnijden de zalm daarna zorgvuldig in dunne en gelijkmatige plakjes. Elk sneetje MOWI PURE Gerookt is een waar genot voor het oog én voor je smaakpapillen.

En ook aan het gebruiksgemak en de duurzaamheid van onze verpakkingen werd er gedacht. Zo haal je elk individueel plakje makkelijk uit zijn 100% recycleerbare verpakking dankzij het unieke trapjessysteem.

Nettogewicht 120 g
MOWI PURE Gerookt
MOWI PURE Baron

Baron

Koop online
Bestel bij
MOWI PURE Baron

Baron

De MOWI PURE Baron wordt versneden zodat enkel de mooiste en dikste filet overblijft. Kortom: het beste stukje van de Mowi zalm, om zo ook de meest veeleisende zalmliefhebbers te bekoren. De MOWI PURE Baron wordt met de grootste zorg, ambachtelijk en met de hand gesneden. Uit het hart van de filet én in de lengte, zo bieden we je het allerbeste: een mooi, stevig en vers zalmhaasje zonder vel!

Nettogewicht ± 220 g
MOWI PURE Baron
MOWI PURE Magnum

Magnum

Koop online
Bestel bij
MOWI PURE Magnum

Magnum

De MOWI PURE Magnum, met vel, is een handgesneden en royale familieportie zalm in elke betekenis van het woord. Een vis om U tegen te zeggen, die zich laat kenmerken door een rijkelijke smaakbeleving die je verleidt vanaf de eerste hap.

Nettogewicht ± 520 g
MOWI PURE Magnum
MOWI PURE Saku

Saku

MOWI PURE Saku

Saku

De precieze en handgesneden MOWI PURE Saku is geïnspireerd door een traditionele Japanse snijtechniek. De elegante kubusvorm, de gelijkmatige dikte én het vel garanderen je een perfect bakresultaat én een smaakvolle presentatie. Zoals elke Mowi zalm zal ook onze MOWI PURE Saku je smaakpapillen verrassen!

Nettogewicht 2 x 140 g
MOWI PURE Saku